Tilmelding til regionsgolf 2021

Regler og resultater

Spillerne skal være fyldt 21 år inden udgangen af det kalenderår, hvori turneringen afholdes samt kunne dokumentere fuldgyldigt medlemskab af godkendt golfklub under Dansk Golf Union. Spillerne kan kun spille for hjemmeklubben og kan kun spille for én klub i kalenderåret. Spillerne skal have et EGA-handicap for at kunne deltage i turneringen.

Flexmedlemmer kan ikke deltage.

Spillere må gerne spille i forskellige rækker, når blot man overholder kriterierne for rækkeinddelingen.

Spillere, som opfylder kriterierne for deltagelse i rækkerne for hhv. seniorer, veteraner og superveteraner, kan efter eget valg og uden karantæner eller øvrige begrænsninger, deltage i ABCD-rækkerne, hvor spillerne opfylder kriterierne.

Divisions- og kvalifikationsspillere under DGU-regi kan deltage i turneringen på ovennævnte betingelser.
Professionelle kan ikke deltage i Regionsgolf Danmark Vest ABCD`s turneringer.

Dame- og herrerække defineres ved EGA-handicap

Damer

Herre

A-række

min. 4,5

min 4,5

B-række

min 11,5

C-række

min 18,5

Veteran D Mindst 60år  i det kalenderår turneringe spilles

Der spilles hulspil over 18 huller. Med 1 damesingle, 3 herresingler og 1 mixed foursome. Singlerne spilles som 2-bolde. Der spilles scratch i alle rækker.
Dvs. der skal bruges to damer og fire herrer på hvert hold. Derudover skal der være afløsere (mindst en dame og to herrer) i tilfælde af afbud.

På hvert hold skal der være en holdkaptajn.

Kampene spilles om mandagen i løbet af forsommeren med enkelte undtagelser.

Veteran holdene aftaler selv spilledage med modstanderne.

Efter hver kamp sidder man sammen med modstanderne og spiser og hygger. I år afhænger det af corona restriktionerne.

Hvis du er interesseret i at spille regionsgolf, kan du sende en mail til Linda Plougstrup.

Eller kontakt en af kaptajnerne.

Tilmelding kan ske lige her:

Ved yderlige spørgsmål er du velkommen til at kontakte Linda.
Tlf: 26721072 eller mail: linda.plougstrup@hotmail.com