• Coronaupdate - åben også for gæster.

  02-04-2020

  De seneste 13 dage har vi haft åbent på vores golfbaner for medlemmer. Det er gået over al forventning. Medlemmerne har kunnet få den motion og frisk luft, som selv Statsministeren siger er vigtig – og myndighedernes anbefalinger og golfcentrets retningslinjer er blevet overholdt til fulde. Og da vi ikke tror golfspillere i andre klubber er mindre intelligente end vores medlemmer, så ser vi ingen grund til, at de ikke også godt kan spille her. Samtidig har de fleste andre klubber også åbnet for spil nu, så vi frygter ikke der kommer en kæmpe horde af spillere udefra. Derfor kan både medlemmer og gæster udefra booke tider i Volstrup fra fredag den 3. april.

  Foranstaltningerne og retningslinjerne er som følger:

  Klubhus, restaurant, indendørscenter, toiletter på banen o.l. er låst af. River og boldvaskere er fjernet, flagene må ikke tages op og der er skum i hullerne, så bolden ikke kan rulle i hul. Derfor er det muligt at spille en runde golf uden at røre andet end eget golfsæt. Der bookes som vanligt på golfbox. Greenfee kan betales på to måder. Enten på probox´en, som er placeret i vindfanget til klubhuset. Det er eneste lokale, der er adgang til – og kun for én person af gangen. Døren står permanent åben, og der står håndsprit derinde. Det er også her, der er scorekort. Hvis ikke man ønsker at bruge probox´en, så er det ekstraordinært muligt at betale med mobilepay. Det skal gøres inden runden påbegyndes på nr. 20077. Skriv dit DGU-nummer og starttid i bemærkninger. Kom kort før din starttid og kør hjem umiddelbart efter din runde er afsluttet. Der må IKKE søges ophold på golfcentrets terrasse, parkeringsplads eller øvrige arealer efter runden. Vi kan ikke bestemme, hvordan man transporterer sig til golfbanen, men vi opfordrer til, at man ikke deler bil med nogen, som man ikke er sammen med i dagligdagen. Samme opfordring gælder i øvrigt for dem man spiller i bold med. 

  Husk at holde afstand. Og føler du dig den mindste smule syg, så tag ikke på golfbanen - bliv hjemme!

  Ovenstående kan selvfølgelig ændre sig, hvis myndighedernes anbefalinger ændrer sig.

  VEDRØRENDE GOLFRING 2020:  Da ikke alle baner åbner for gæster, har det været et ønske fra nogle af de andre klubber, at golfringen fortsat skal være suspenderet. Det accepterer vi, og derfor kan man desværre ikke benytte sit golfringkort i Volstrup ligesom Volstrup-medlemmer, der har golfringkort, ikke kan bruge det på de andre baner. Det håber vi snart bliver muligt!

  En sidste opfordring til at passe på jer selv og hinanden, og det gøres ved at overholde alle retningslinjer – jo bedre vi gør det, desto hurtige kan vi få normaliseret hverdagen igen.

  Med Venlig Hilsen Volstrup Golf Center.