• Golfring 2020

  30-12-2019

  GOLFRING 2020

  Da vi for nogle uger siden trak os fra fritspils samarbejdet omkring Limfjorden, skete det på baggrund af grundige overvejelser, men også med både forventninger og forhåbninger om at vi vil kunne tilbyde noget andet i stedet.

  Volstrup Golf har igennem flere år arbejdet på at skabe et tættere samarbejde med flere af vores naboklubber. Derfor er det også en stor glæde at kunne præsentere et nyt fritspils samarbejde, hvor alle baner er inden for overkommelig køreafstand.

  Seks baner indgår i samarbejdet, der er døbt GOLFRING 2020, og udover Volstrup er det Rold Skov Golfklub, Hobro Golfklub, Mariager Fjord Golfklub, Randers Fjord Golfklub og Sebber Kloster Golf klub.

  I 2020 er der aftalt en INTROPRIS på 850,- for adgang til GOLFRING 2020, og dermed altså frit spil på de fem andre baner. Forudsætningen er at du er fuldgyldigt medlem af Volstrup Golfklub (eller en af de andre fem baner)

  Aftalen om spil på hinandens baner træder i kraft fra den. 1. januar, men du kan selvfølgelig allerede nu købe kortet i Volstrup – og det vil jo være en helt oplagt JULEGAVEIDÈ til en, du har kær, eller til en plads på din ønskeseddel 😊
  Læs mere på vores hjemmeside: http://bit.ly/Golfring