• Volstrups kvinder i svær oprykningskamp

    16-09-2019

    Volstrups golfkvinder spillede i weekenden oprykningsspil i Kaj Lykke Golfklub ved Bramming. Sammen med otte andre jyske og fynske klubber blev der kæmpet om fire pladser i næste sæsons 3. Division. Og det blev en hård kamp. Ikke kun på grund af vejrforholdene, der bød på regn og hård blæst. Vejret er trods alt ens for alle spillere. Men da startlisten blev offentliggjort et par dage før oprykningsspillet, kunne det ses, at det var nogle hårde modstandere, der ventede, med ret lave handicap. Men nu er det jo ikke altid den på-papiret-bedste, der vinder. Men sådan gik det nu alligevel i Kaj Lykke.

    Lyngbygaard med et handicapsnit på 4,4 i de tre singler, var klart bedst. Hvert hold stillede med tre singler og en foursome, hvor så sidstnævnte og de to bedste singler talte til det samlede resultat. Og her var Lyngbygaard altså hele 20 slag bedre end Holstebro på andenpladsen. Derudover snuppede Odder og Dronninglund de to sidste oprykningspladser. Volstrup sluttede ti slag fra den fjerde og sidste oprykningsplads og endte som nummer syv. 

    Holdet bestod af Berit Andersen, Louise Rostbøll og Sanne Løhde i single, mens Mette Toft Kristensen og Lene Ugilt spillede foursome. Karna Corneliussen, der også har spillet på holdet i år, var med som reserve.