• Kop & Kande Ryder Cup 2019

    14-05-2019

    Europa vandt – også -  på Volstrup

    Lørdag blev der afviklet Ryder Cup i Volstrup Golf Club. Og ligesom det skete hos de professionelle sidste år i Frankrig, så løb Europa med sejren over USA. Da der ikke er en masse amerikanske medlemmer i Volstrup, så var halvdelen af deltagerne blevet ”Team USA” i dagens anledning – mange af dem for øvrigt gengangere fra sidste års turnering.

    I alt 78 deltagere var med i den drabelige dyst mellem blå og rød – og langt størstedelen havde også iklædt sig holdfarverne, så der var ingen tvivl om, hvem der var på hvilket hold, når man kiggede udover banen. En tredjedel spillede foursome, en tredjedel fourball, mens den sidste tredjedel dystede i singler. Team USA var bedst i fourball, mens der var overvægt af de blå farver på resultattavlen i singler og foursome. Det gav i sidste ende en blå europæisk sejr på 14,5 mod 11,5 til de røde.

    Matchen – som for øvrigt blev afviklet i perfekt golfvejr med høj sol og et godt blæsevejr – blev afsluttet med fællesspisning, hvor næsten samtlige deltagere uanset farve blev spist af med lækre burgere fra restauranten. Her blev der også uddelt præmier til vinderne – præmier, der var sponseret af Kop og Kande.