Baneudvalg

Klub og center har i samarbejde nedsat et rådgivende baneudvalg.
Udvalgets formål er at medvirke til, at baner og træningsfaciliteter fremtræder så indbydende som muligt til glæde for såvel medlemmer som gæster.
Endvidere organiserer og styrer udvalget det frivillige arbejde på banerne.
Udvalget refererer til centret, der har ansvaret for den daglige drift.

Baneudvalget består af:
Ebbe B. Christensen (formand)  20355170 ebbe@dabrisoft.dk
Per B. Ladefoged   23611952 perbl@oncable.dk
Preben Kjær Sørensen 29823432  pkjs@privat.dk
Hans Bugge 21610956 fambugge@post.tele.dk

Chefgreenkeeper Jeppe Ugilt Hansen deltager i udvalgets møder.

Udvalgets medlemmer modtager meget gerne forslag, ideer og tilbud fra klubbens medlemmer.

Frivilligt arbejde på banerne

I foråret 2021 kom der for alvor gang i det frivillige arbejde på banerne. Der er i dag adskillige arbejdshold med frivillige, der udfører et værdifuldt stykke arbejde til glæde for klub, center, gæster og medlemmer.
Der præsteres i dag lige så mange greenkeeper-timer på banerne som før 2021.  De frivillige erstatter ikke greenkeepere! Hvis frivilligt arbejde før udførtes af greenkeepere, bruger greenkeeperne i stedet ekstra tid på fx greens og fairways, så det samlet giver et kvalitetsløft af området.  Det håber vi, at I alle kan se.
Hvis du er interesseret i at deltage i frivilligt banearbejde, kontakter du et medlem af Baneudvalget.

De frivillige grupper er omtalt i menuerne til venstre.
Andre frivillige har meldt sig som mulige emner til  mere afgrænsede projekter/opgaver.

Bunkershold
Hver torsdag/fredag tager én fra holdet traktorriven og kører banen rundt og river samtlige bunkers. Ved festlige lejligheder får alle 70 bunkers en ekstra tur med riven!
En tur banen rundt tager omkring 3 timer.
En bøn fra holdet til spillerne: Placer venligst riven i bunkerens fjerneste højre hjørne (set i spilretningen).

Holdet består af:
Poul Erik Bundgård (tovholder), Niels Svejstrup og Freddy Mortensen.
Holdet kan bruge et par m/k mere, så har du lyst til at hjælpe, kan du kontakte Poul Erik på tlf. 2493 5338.
(Du binder dig ikke til at deltage hver uge - det vil typisk være hver tredje uge.)

Klippehold
Hører du også til dem, der mister lidt færre bolde på banen end tidligere?
Når vi en sjælden gang slår en skævert og skal ud at lede mellem buske og træer, er chancen for at finde bolden blevet noget bedre.
Det kan vi takke Klippe-holdet for.
I vækstsæsonen er klippeholdet på banen hver tirsdag formiddag med 5-6 mand. Der klippes græs mellem træer, og buskryddere er i sving omkring træer og buske, hvor klippemaskinen ikke kan komme til.

Holdet består af:
Erik Kjeldsen (tovholder), Claus Larsen, Verner Therkildsen, Per Lemtoft, Poul Laursen og Tommy Pedersen.
Holdet kan bruge et par m/k mere, så har du lyst til at hjælpe, kan du kontakte Erik på tlf. 2636 2544.
(Du binder dig ikke til at deltager hver tirsdag, da alle normalt ikke er på banen samme dag – det vil typisk være hver anden uge.)

Turfhold
Når du af og til med dit perfekte slag fjerner et pænt stykke tørv, husker du altid at lægge tørven på plads og reparere så godt som muligt. Men mange af de andre glemmer det😉
Det kan da også hænde, at turf-hullet ikke kan repareres og at blæst/fugle fjerner tilbagelagt turf.
Så er det bare heldigt, at vi har fået et Turf-hold!
Efter behov drager turf-holdet ud for at reparere og efterså turf-huller på fairways.
Holdet består af:
Henning Glintborg (tovholder), Bruno Vestergaard, Folmer Kjeldsen, Hans Bugge og Per Ladefoged.

Flaghold
Hvis du som jeg er fodboldfan og fx ser en landskamp i fjernsynet, kommer du sikkert af og til med gode råd til landstræneren. Endda så højlydt, at du vækker konen, der også sidder og ”nyder” kampen.
Tilsvarende har det på golfbanen ofte lydt: ”Hvorfor i alverden er hullet placeret lige der?”
Nu har vi selv ”fået lov til” at sætte flaget - vi har fået et Flag-hold!
En gang om ugen tager et par frivillige turen og finder en ny hulplacering – det tager 2-3 timer.
De frivillige har selvfølgelig forinden fået den nødvendige undervisning – der er flere hensyn at tage, når flaget skal sættes.

Flagholdet består af: Per B. Ladefoged (tovholder), Svend Kuch, Bruno Vestergaard, Henning Glintborg og Hans Bugge.
Holdet kan bruge et par m/k mere, så har du lyst til at hjælpe, kan du kontakte Per på tlf. 2361 1952.
(Du binder dig ikke til at deltage hver uge - det vil typisk være hver anden/tredje uge.)

Tirsdagshold
Så godt som hver tirsdag formiddag i sæsonen samles en flok frivillige for at udføre forskelligt banearbejde. Det kan være alle typer af arbejde, fx opsætning af tee-skilte, justering af banemarkeringer, bekæmpelse af ukrudt, assistere andre faste hold i travle perioder m.m.

Tirsdags-holdet består af: Hans Bugge (tovholder), Poul Bjarne Jørgensen og Jens Nørgaard.
Holdet kan bruge et par m/k mere, så har du lyst til at hjælpe, kan du kontakte Hans på tlf. 2161 0956.
(Du binder dig ikke til at deltage hver tirsdag – hyppigheden afgør du selv.)