• Golf samarbejde mellem Volstrup og Randers

  22-11-2019

  Golf samarbejde mellem Volstrup og Randers

  Der bliver mulighed for et glædeligt gensyn, når medlemmerne i Volstrup Golf Klub skal have træning i den kommende sæson. Volstrup Golf Center har lavet en aftale med Randers Golf Klub, som fra 1. april 2020 og de næste tre sæsoner skal stå for undervisningen i Volstrup. Her vil trænerteamet med Kenneth Sand og Malte Møller på skift vil være til stede i Volstrup tre gange om ugen i sommersæsonen og to gange ugentligt i vinterperioden.

  ”Jeg er meget glad for aftalen med Randers Golfklub. Vi har haft en del forskellige trænere tilknyttet Volstrup de senere år, så en 3-årig aftale giver ro og mulighed for bedre planlægning. Og så er det jo ikke hvem som helst vi henter. Kenneth var ansat i Volstrup forrige år, så han kender rigtig mange af medlemmerne – og Malte har jeg også kun hørt positivt om. Vi ser frem til, de kan være med til at dygtiggøre vores medlemmer – og sprede god stemning på driving rangen og i indendørs centret”, lyder det fra baneejer i Volstrup, Jeppe Ugilt.

  Den nye aftale giver også fordele til medlemmer af Randers Golf Klub, der fremover vil kunne udnytte faciliteterne i Volstrup Golf Center på mere fordelagtige vilkår end tidligere.

  ”Der hersker ingen tvivl om, at Volstrup Golf Center råder over unikke faciliteter inden for overskuelig køreafstand fra Randers Golf Klub. Af samme årsag er det fantastisk, at vi nu kan tilbyde vores medlemmer nogle attraktive vilkår i forbindelse med brug af selvsamme faciliteter.
  Hertil er det et kæmpe plus, at trænerteamet fremover kan tilbyde undervisningsforløb hele året, - endda med vejrgaranti i de traditionelt kolde og mørke måneder”, udtaler Marck Lindved, der er Golfmanager i Randers Golf Klub.

  Kristian Jeppesen vil fortsat være tilstede på Volstrup vinteren over, hvor han tilbyder forskellige holdtræninger i indendørs centret.