Elite golf
14-08-2017

Volstrups herrer klar til 3. division

 

Det blev en dramatisk weekend på golfbanen for Volstrups bedste golfherrer i 4. division. Allerede lørdag kunne holdet sikre sig oprykning med en sejr hjemme over Brønderslev. Men det endte med et 6-8 nederlag, og dermed fik Brønderslev hentet Volstrups forspring inden sidste spilledag søndag. Her skulle Volstrup til Hjørring, mens Brønderslev mødte Randers Fjord. Kravet var simpelt – Volstrup skulle vinde med to point mere end Brønderslev.

Ligesom lørdag leverede Bo Vestergaard en overbevisende single sejr, mens Jakob Tinggaard og Mikkel Wraae Hansen også var overlegne i deres foursome. Martin Øvli Kristensen skulle heller ikke bruge 18 huller for at hente to point søndag – til gengæld var der masser af spænding hos første og anden singlerne med henholdsvis Kristian Nielsen og Søren Højgård Laustsen. De to matcher blev først afgjort på allersidste hul – begge i Volstrup favør. Alt i alt endte det med en sejr på 12-2, og da Brønderslev samtidig kun vandt 10-4 i deres kamp, så bliver det altså Volstrup, der til næste år spiller i 3. Division.

 

Klubbens bedste kvinder har haft en hård sæson – men der var fremgang at spore i weekenden. Lørdag blev det godt nok til et nederlag på 0-9 mod det absolutte førerhold fra Silkeborg Ry, men søndag lykkedes det at hente sæsonens første point i Randers. Det endte med en 5-4 sejr. Sanne Løhde og Linda Plougstrup vandt deres singler, mens Birgit Bastrup delte sin. Dermed bliver det til endnu en sæson i kvalifikationsrækken næste år.

 

Her spiller Volstrups andet hold hos herrerne også. I weekenden løb de ind i to nederlag. Lørdag med 3-11 mod Harre Vig. Mads Andersen Pii og Michael Wølke Damvig hentede pointene. Sidstnævnte vandt også søndag – ligesom Claus Ellegaard Petersen og Lars Poulsen. Det endte dog med et nederlag på 6-8 i Morsø.