MENU KORT - APRIL.
Torsdags Tapas: Kr. 150,- (ud af huset: 195,-)
Varierer fra uge til uge og består typisk at 6-8 små retter sammen af kokken ud fra sæsonens varer. Book bord her: 11. april. | 18. april eller fremover her.Ugens måltid kr. 125,-
Serveres tirsdag-lørdag.
Uge 15: Røget ørredfilet med stuvet spinat og nye kartofler.
Uge 16: Karbonader, stuvet grønt, kartofler og surt.
Uge 17: Frikadeller – kartofler, brunsauce, rødkål og surt.Surdejspizza med tomat og ost kr. 95,-
Vælg to af følgende fyld: Oksekødskebab, kyllingestrimler, peperoni, kartoffel, løg, peberfrugt, champion og salat.Tortellini kr. 135,-
Svampe – fløde – bacon - parmesan og basilikum.Volstrup Burger kr. 135,-
Grillet briochebolle – bøf af himmerlandskød – hjemmerørt estragon mayonaise – syltede rødløg, ost & bacon, salat, tomat og agurk friteret løgringe – farmer frites.Crunchy kyllingeburger kr. 135,-
Crunchy paneret kyllingeburgerbøf – hjemmerørt estragonmayonaise – syltede rødløg - friteret løgringe – salat, tomat og agurk – friteret løgringe – farmer frites.Stjerneskud kr. 165,-
Dampet og stegt fiskefilet – salat med agurk, tomat, rejer, røget laks, asparges og dild – toast – fiskeæg – kogt æg og rød dressing.Torsdags Tapas fra kl. 17-20 kr. 150,-
Kenneth & co. disker op med forskellige lækkerier til både selektive og sofistikerede ganer, store & små maver, unge & de gamle. Børn under 12 spiser til halv pris. Take away bestilles senest kl. 15.00 på dagen: 195,-Det lille måltid:
Dagens banesandwich kr. 65,-
Se tavlemenuen eller spørg personalet hvad ugens solide måltid bestå af.Pommes Frites med remou, ketchup og mayo. Kr 45,-
Ugens blandede salat med brød og smør. Kr 75,-
Hotwings. 5 styk. med salsa. 55,-
Snackskurv med frites-løgringe-chili cheese, kylligenuggets. Kr 65,-
Fish & chips. Kr 75,-
Bagekartoffel med salat og kryddersmør. Kr. 45,-
Dagens søde tand - Kage, trifili eller lign. Kr 35,-
Social dining fra kr. 175,- (forudbestilles min. 8 cou.)
I sidder sammen som selskab på min. 8 personer. Vi serverer 6-9 forskellige anretninger - kolde/ lune retter i skåle, på planker eller fade, som bliver præsenteret ved bordet. Det er så her, I deles om maden, snakken går. Vi har tit præsenteret ”social dining” som en buffet, der sendes rundt ved bordet. Mængden af mad er den samme i prisklassen fra kr. 175,- og opefter, forskellen ligger i, om det er 6, 9 eller 12 forskellige smagsoplevelser/retter. Menuen bestemmes af kokken og tager udgangspunkt i kolde anretninger, lysten og kreativiteten til at lave mad, lune retter, eventuelt det søde køkken.
Social dining: I sidder sammen som selskab på min. 10 personer.
Vi serverer nogle kolde/ lune retter i skåle, på planker eller fade, som bliver præsenteret ved bordet.
Det er så her, I deles om maden, snakken går, og alt efter jeres valg af antal retter bliver middagen ikke afbrudt. Vi har tit præsenteret ”social dining” som en buffet, der sendes rundt ved bordet.
Menuen bestemmes af kokken og tager udgangspunkt i kolde anretninger, lysten og kreativiteten til at lave mad, lune retter, eventuelt det søde køkken, sæsonens udvalg af råvarer og hvad vi kan skaffe af lokale råvarer.
Forudbestilt min. 10 cou – fra kr. 175,-
Se vinkort og øvrige drikkevarer her
Har du spørgsmål?
Eller ønsker du at få et uforpligtende tilbud på netop jeres ønsker. Kontakt vores vært Kenneth og hør meget mere om livretter, social dining, hemmelige menuer, take away, selskaber, jule- og nytårsmenu.
Kenneth Kragelund restaurant@volstrup.dk / Tlf. 98 55 18 44
Find vej
Restaurant & Café Volstrup
Rosbjergvej 5
9500 Hobro(GPS 9610 Nørager)
Tlf.: 98 55 18 44
Køkkenets åbningstider - Fra
Mandag-fredag kl. 12.00-20.00
Lørdag og søndag samt helligedage kl. 11.00-18.00Køkkenetsåbningstider er vejledende og kan være ændret.