• Udvalgets medlemmer:

ole@stovring.dk

• Juniorudvalget

Juniorudvalgets målsætning er:

• at tilrettelægge motivationsfremmende træning for juniorer
    • at skabe et miljø, så nye og gamle juniorer føler sig trygge og velkomne i klubben
    • at hjælpe nye juniorer med regelprøver og baneprøver
    • at tilrettelægge turneringer, hvor alle får mulighed for udfoldelse
    • at lette overgangen fra junior til senior med tiltag på tværs af afdelingerne.

Udvalgets fornemmeste opgave er en kontinuerlig udvikling af de unge mennesker, med det for øje at der skal være plads til spillere, der kommer for hyggens skyld samt mere målrettet udvikling af de videregående juniorer, der ønsker og har talent til at blive elite juniorer.

Går du nu rundt med gode ideer til juniorafdelingen, det være sig ideer til træningsmetoder, rekruttering af nye juniorer, sociale arrangementer etc. etc. så er du mere end velkommen til at kontakte medlemmerne i juniorudvalget.
    Har du som junior eller forældre brug for mere viden end den du kan finde her på siden, er du også meget velkommen til at kontakte udvalgets medlemmer, vi er nemmest at træffe om eftermiddagen og aften/weekend.