Velkommen til Juniorsiden i Volstrup Golfklub

Er du junior og tror golf måske er noget for dig, så er du kommet til det rette sted!

Volstrup Golfklub tilbyder, som en af meget få klubber i Danmark, træning året rundt! Træningen varetages af et meget kompetent trænerteam, og vi tilbyder faciliteter af meget høj klasse både ude og inde. Med faste træningstider opdelt efter alder og evner vil du være i gode hænder, uanset om du er rutineret spiller eller nybegynder.

Juniorer i Volstrup Golfklub har det sjovt, og det sociale samvær på tværs i klubben har høj prioritet. Samtidig er der også plads til de spillere, der vil lidt mere end gennemsnittet med deres spil. De har mulighed for at udvide deres træning via den fri træning, der gives flere gange om ugen af klubbens pro træner, og kan dermed udvikle sig som spiller. Klik under aktivitetskalender i menuen til venstre for at se matchprogram og sociale træningssamlinger for 2018.

Junior spillerne træner hver mandag og onsdag fra kl. 17-19

• Bliv medlem