Proshop

I Volstrup Pro Shop finder du et velassorteret udvalg af golfudstyr og beklædning. Vi ved, du er seriøs med din sport, og vi er lige så seriøse, når det gælder om at præsentere de bedste produkter til den rigtige pris. Det naturlige sted for en golfbutik er ved golfbanen. Det er jo der, du spiller, det er der, du kan få brug for nye bolde eller en ny handske, før du går en runde. Eller kigger på nye alternativer efter runden. Og det er der, du kan prøve nye køller på udslagsbanen, kortspilsområdet eller på banen, så du ved, at du vælger rigtigt. I dag findes der så mange former for udstyr; drivere, fairwaywoods, hybridkøller, bolde, sko, bags, vogne, elvogne og tøj. Det betyder, at det praktisk er umuligt for almindelige mennesker at finde rundt i golfjunglen. At køb golfudstyr er en tillidssag.
  

 

I shoppen i Volstrup er vi altid parat til at yde den bedste service til golfere på alle niveauer. Hvad end du aldrig har prøvet andet end minigolf, eller om du er en garvet golfspiller, har vi udstyret til dig. Vi har altid et stort udvalg af udstyr både til herrer, damer og juniorer.

Begynder eller elitespiller - shoppen er fyldt op med alle de nye, spændende køller, polo-shirts eller caps til absolut konkurrencedygtige priser.

 

Mange venlige hilsner - og vel mødt i shoppen!