Golfsimulator

  

I vort indendørs center har vi nu samlet 45 af verdens bedste baner under samme tag! På disse mesterskabsbaner kan du i bogstaveligste forstand slå dig løs i verdens bedste golfsimulator – og vi har 4 af dem!


Med den nyeste teknologi måler Full Swing Golf dine slag ned til mindste detalje: Hastighed, boldflugt, længde m.m. Skulle der være backspin på din bold, registrerer simulatoren selvfølgelig også det.

Full Swing Golf er ganske enkelt golfsimulation i verdensklasse – og du skal ikke bruge tid på at lede efter vildfarne bolde.
 

 

Simulatoren fungerer ved at golfspilleren (gerne med egne jern) slår en rigtig golfbold ind mod et projiceret billede af en af de berømte baner. Inden bolden rammer lærredet, har to avancerede lasere opfanget alle informationer om bl.a. boldens hastighed, retning og skru.
Disse oplysninger behandles af computeren og bolden vises straks på lærredet, hvor den fortsætter ind i billedet. Ved denne teknik opnås et fantastisk resultat, der giver en realistisk fornemmelse af at spille på de berømte mesterskabsbaner, - ja, det er næsten som at være der selv.

 

Bag undermenuen Banebeskrivelser gemmer sig intet mindre en verdensnyhed!

Her finder du som det eneste sted i verden en beskrivelse af samtlige baner i simulatoren med oplysning om banernes længde, sværhedsgrad og meget mere - og det hele endda på dansk.

Du kan her i ro og mag finde banen, der passer dig bedst og afgøre, om du vil spille i ørkenen, bjerge, skove eller måske på en solbeskinnet ø i Stillehavet.

 

Læs lidt mere introduktion til golfsimulatoren under punktet Betjeningsvejledning.