Misset oprykning!
05-09-2016

Endnu en misset oprykning for Volstrups kvinder

 

Det var IKKE lige ved og næsten, da Volstrups bedste golf kvinder i weekenden kæmpede om oprykning til 3. Division. Tværtimod så sluttede Volstrup så langt tilbage i feltet, at ingen af spillerne efterfølgende kunne sidde og begræde lige netop det ene dårlige put på hul x eller det dårlige slag på hul x. Den var der nemlig lidt for mange af.

 

11 hold var med i oprykningsspillet, der blev afviklet i Give – og der var fire pladser at spille om i næste sæsons 3. Division. Formatet, der blev spillet, var slagspil med tre singler og en foursome. Sidstnævnte og de to bedste singlescores talte til holdets samlede resultat.

 

Bedste Volstrup spiller var Sanne Løhde i 2. singlen. Med to birdies på de sidste tre huller noterede hun sig for en runde i 89 slag – seks slag bedre end Karna Corneliussen i 3. singlen og yderligere to bedre end Fie Phørckzen Clausen i 1. singlen. Foursome med Bente Brøndum og Lene Ugilt fik noteret en 98er efter deres runde.

 

Sammenlagt sluttede Volstrup på 9. pladsen ud af de 11 hold – 15 slag efter en oprykningsplads. Det var andet år i træk, at Volstrup spillede om oprykning efter en sæson, der bød på lutter sejre. Måske tredje gang bliver lykkens gang.