Golf Team Volstrup
07-06-2016

Volstrups kvinder tæt på oprykningsspil

Volstrups bedste golfkvinder kom i forrige weekend et stort skridt tæt på oprykningsspillet. Det skete med to udesejre i henholdsvis Ørnehøj og Rold Skov.

Lørdag i Ørnehøj blev matchen vundet med 5-4. Pointene blev hentet af Bente Brøndum og Lene Ugilt i foursome, og så vandt Linda Plougstrup 2. singlen. Cifrene blev gentaget i Rold dagen efter og igen med sejr til foursome, mens Karna Corneliussen sikrede samlet sejr i en dramatisk afslutning på 3. singlen. Det er fjerde sejr ud af fire mulige til dameholdet – alle for øvrigt vundet med 5-4. Dermed skal der kun hentes et enkelt point mere i de sidste to matcher midt i august for at komme med i oprykningsspillet.

Oprykning bliver der ikke noget af hos nogen af de to herrehold. Lørdag var de bedste herrer ligesom damerne i Ørnehøj, hvor det blev til et nederlag på 3-11. Her var førstesinglen Jakob Tinggaard ene om at hente en sejr, men Jonas Gaarn fik en deler i sin match.

Så var det tættere i Rold dagen efter, hvor det blev til et snert nederlag på 6-8. Søren Laustsen gjorde comeback med en sikker sejr i første single – og 2. og 3. singlen blev også vundet af henholdsvis Jakob Tinggaard og Mikkel Wraae Hansen. Inden de sidste to kampe i august er Volstrup placeret på den tredjeplads i puljen, der sikrer endnu en sæson i 3. division, men der er ikke langt ned til nummer fire, som rykker ned.

Herreholdet i kvalrækken var i Norddjurs lørdag og blev sendt hjem med et nederlag på 2-12. Ruben Vestergaard Outzen og Jonas Petersen hentede de to point ved at dele deres foursome. Søndag var det mere lige i Volstrup, hvor Viborg var på besøg. Men sejr i foursome til Jonas sammen med Mads Pii - og til Claus Ellegaard Petersen i single rakte dog kun til et nederlag på 6-8.

De sidste to runder spilles den 13. og 14. august og her spiller alle tre Volstrup hold på hjemmebane om lørdagen.