Golf Team Volstrup
26-04-2016

Blandet åbningsweekend for Volstrups elitehold

 

Ligesom vejret var også spillet en blandet fornøjelse, da Volstrups tre hold i weekenden tog hul på Danmarksturneringen. Vejret gik fra strålende sol og vindstille til bidende kulde, hagl og sne – og den variation gjaldt også resultaterne.

Volstrups bedste herrehold i 3. division lagde ud med to kampe på hjemmebane. Lørdag blev det til et nederlag på 5-9 mod Rold Skov. Jakob Tinggaard stod for den eneste Volstrup sejr, mens Jens Christian Tofteby Knudsen og foursome parret Martin Øvli og Kristian Nielsen fik point ved at dele deres matcher. Søndag var Sebber Kloster på besøg, og her var Volstrup mandskabet noget skarpere. Cifrene blev de samme som lørdag, men denne gang 9-5 i Volstrup favør. Udover sejr til Martin og Kristian i foursome, vandt også Jakob Tinggaard og Mikkel Wraae Hansen deres singler, mens Jonas Gaarn delte sin.

 

Andetholdet hos herrerne var en tur i Viborg lørdag – og her blev det til et meget overbevisende nederlag på 2-12. Førstesinglen med Tue Vad var ene om at vinde for Volstrup. Så gik det noget bedre på hjemmebane søndag, hvor Randers Fjord var på besøg. Den match blev delt med cifrene 7-7.  Ruben Vestergaard Outzen, Jonas Petersen og Bjarne Bleicken vandt deres singler, mens Tue Vad delte sin.

 

Allerbedst gik det for Volstrups kvinder, der udnyttede hjemmebanefordelen både lørdag og søndag. Lørdag blev Rold Skov besejret med 5-4, og samme cifre blev det søndag mod Sebber Kloster. Begge dage var det Karna Corneliussen, der vandt sin single ligesom Bente Brøndum og Lene Ugilt vandt foursome begge dage.