Beierholm Marathon
01-07-2015

33 gennemførte maraton på Volstrup

Trods en dyster vejrudsigt så var 34 golfspillere meget tidligt lørdag morgen mødt frem på Volstrup Golf Center klar til at udfordre sig selv i Beierholm Golfmaraton. Med tre runder golf på én dag, så er turneringen ikke for tøsedrenge – eller piger, men man behøver omvendt heller ikke være nogen jernmand for at deltage. Variationen i deltagerne er stor – aldersmæssigt lige fra 15 til 71 år med handicap, der spænder fra 0 til 35. Eneste krav for deltagelse er et handicap under 36 – og så må der ikke bruges fysiske hjælpemidler undervejs såsom buggy eller el-trolley. En fadøl undervejs er dog absolut tilladt, og det blev nydt af mange på de to pauser, på knap en time, der var mellem runderne.

 

Med starttider kl. 06.00, 10.45 og 15.30 så var dagens strabadser allerede overstået ved 19.30 tiden. Vejret havde vist sig fra den absolut bedste side med begrænset regn – og det meste af det i pauserne! Kun en enkelt var faldet fra undervejs, så efter 54 huller kunne 33 spillere fejre sig selv med en meget velfortjent middagsbuffet. Nogle blev fejret lidt mere end andre. I C rækken løb Bente Andersen med sejren med sammenlagt 100 point – fire flere end Jakob Kastor Mortensen på andenpladsen. B-rækken blev vundet af Michael Wølke Damvig med 111 point – tre point bedre end Louise Rostbøll. I A-rækken snuppede matchens yngste deltager sejren. Nicolai Werner Jensen og Carsten Oddershede sluttede begge i netto en over par, men da førstnævnte var bedst på de sidste 18 huller, så gik sejren altså til Nicolai, som for øvrigt var en af de kun to deltagere, der ikke var fra Volstrup – og den eneste af de to, der gennemførte.

 

Det var der altså i alt 33, der gjorde. 54 huller, godt 31 kilometer (målt på formandens gps) og en hel del slag og puts bød dagen på. Men også en masse snak, grin og hyggeligt samvær.

Knap 16 timer efter den fælles morgenbuffet kunne en flok trætte, men glade spillere sige tak for endnu et succesfuldt Beierholm Golfmaraton og på gensyn til næste år.