Golf Team volstrup
02-06-2015

Volstrups kvinder meget tæt på oprykningsspil

 

Volstrups damehold, der sidste sæson rykkede ud af 3. division, er nu tæt på at være klar til oprykningsspil. Det er status efter weekendens to matcher på udebane. Lørdag var Volstrup i Hobro, hvor det blev til en 5-4 sejr. Pointene hentet af Sanne Løhde i single og Bente Brøndum og Lene Ugilt i foursome. Cifrene blev gentaget søndag i Ørnehøj – og igen med sejr i foursome og 3. Single. Dermed er de tre spillere ubesejrede i årets Danmarks turnering efter fire matcher.

Det samme gør sig gældende for unge Jonas Ellegaard Petersen, der henter point på stribe hos Volstrups andethold hos herrerne. Lørdag på hjemmebane blev det til en samlet sejr på 12-2 mod Mariagerfjord. Udover Jonas, så var der også sejre til de tre singler – Jens Kristian Tofteby Knudsen, Tue Vad, og Mikkel Andersen Pii – samt til den stabile foursome med Svend Erik Pedersen og Peter Nørregård Olesen.

Søndag blev det til et nederlag i Rold på 4-10, men altså med fjerde sejr ud af fire mulige til Jonas Ellegaard. Holdkaptajn Tue Vad hentede de to øvrige Volstrup point.

 

Lørdag var i det hele taget en rigtig god dag for Golf Team Volstrup med sejre til alle tre hold. 3. divisions herrerne havde hjemme på Volstrup besøg af Tange Sø, som blev sendt retur med et nederlag på 6-8. Jakob Øvli Kristensen, Morten Tinggaard, Jakob Tinggaard og Ruben Vestergaard Outzen vandt deres singler og stod for de otte point. Det var første sejr i sæsonen til 3. divisions herrerne. Dagen efter gik turen til Lemvig, og her lykkedes det at hente point med hjem efter et uafgjort resultat på 7-7. Volstrup er sidst i pulje 3, men det er meget tæt, så det bliver en meget spændende afslutning i sidste turnerings weekend d. 15 og 16. August, hvor det både kan ende med oprykningsspil, nedrykning – eller overlevelse i 3. division.

 

Så der er godt grund til at komme og bakke op om Golf Team Volstrup den weekend. Dameholdet spiller hjemme begge dage og skal blot bruge en uafgjort for at vinde puljen. Søndag spiller de to herrehold også hjemme på Volstrup.