Volstrups elite
27-04-2015

Super start for Volstrups golf kvinder

 

To kampe – to sejre. Det er status for Volstrups kvinder i kvalifikationsrækken efter weekendens runde i Danmarksturneringen. Lørdag var Ørnehøj på besøg på Volstrup – og gæstfriheden var ikke stor - i hvert fald ikke på banen. Førstesinglen med Linda Plougstrup delte sin match på hul 18 – resten blev afgjort før tid. Bente Brøndum og Lene Ugilt vandt foursome på hul 14, Sanne Løhde sikrede to point på hul 15, mens Karna Corneliussen brugte 17 huller til at spille sejren i hus. Samlet blev kampen vundet 8-1.

Den tilfredse holdkaptajn Karen Marie Søby gav genvalg til de fem spillere igen søndag, hvor turen gik til Rold Skov. Det blev en lidt tættere affære. Både første og anden single tabte, men så hentede Sanne Løhde to point i tredje single. Og da Bente Brøndum og Lene Ugilt vandt deres foursome og hentede yderligere tre point, så endte det med en Volstrup sejr på 5-4. Dermed er Volstrups kvinder, der rykkede ned fra 3. Division sidste sæson, nu tophold i kvalifikationsrækkens pulje 11.

Volstrups herrer fik knap så god en start på sæsonen. Førsteholdet i 3. division formåede ikke at udnytte hjemmebanefordelen lørdag, hvor det blev til et nederlag på 4-10 mod Lemvig. De to gange Jakob – Øvli og Tinggaard sørgede for de fire Volstrup point med sejre i henholdsvis første og femte single.

Cifrene blev gentaget dagen efter i Viborg. Her var Volstrups foursome med Mikkel Wraae Hansen og Kristian Nielsen ene om at vinde en match, så altså 10-4 til hjemmeholdet. Volstrup er nu sidst i 3. Division Vest pulje 3, så der skal hentes nogle sejre i de kommende matcher, hvis der ikke skal spilles om nedrykning sidst på sæsonen.

Volstrups herrer i kvalifikationsrækken fik en lidt bedre start på turneringen. Lørdag var de dog ligeså gæstfrie som førsteholdet, da Rold Skov var på besøg. Her blev det til nederlag på 6-8. Singlen Jonas Petersen og Volstrups foursome med Svend Erik Pedersen og Peter Nørregård Olesen hentede de seks point. De tre vandt også dagen efter på udebane i Aars. Og da Mads Pii Andersen samtidig også vandt sin single, så blev det en samlet sejr til Volstrup på 8-6. God start på sæsonen for holdet, der er toer i kvalifikationsrækkens pulje 31.

Næste gang de tre Volstrup hold skal i aktion er den sidste weekend i maj.

Resultater kan ses her:  Tryk her!