Ny træner konstellation
01-12-2014

 

 
Vores gode træner Marck har fået mulighed for et trænerjob i sin ”barndomsklub”, Randers Golfklub, hvor han i sin tid begyndte sin golfkarriere. Da det samtidig kun ligger et par gode drives fra hans bopæl, og dermed passer bedre til livet som familiefar, har Marck meddelt os, at han stopper i Volstrup 1. marts 2015.
Og så måske ikke helt alligevel… For undertegnede har, med Marcks tilladelse, forespurgt Randers GK om muligheden for at Randers vil lade Marck ”udleje” et par faste dage om ugen, hvilket der dog ikke er nogen afklaring på endnu.
 
Det er ingen hemmelighed, at da vi ansatte Marck sidste vinter, søgte vi egentlig efter en deltidstræner, men da Marck så bød sig til, valgte vi at genbesætte stillingen som en fuldtidsstilling. 2014 har dog bekræftet os alle i, at en deltidstræner vil være hensigtsmæssigt, da vi også har Kristian, der kan forestå visse træningsopgaver.
Da Marck er meget vellidt blandt medlemmer og kollegaer, så giver vi selvfølgelig lige ovenstående model en chance. Kan det ikke blive til virkelighed, har vi nogle andre muligheder, som vi vil arbejde videre med. Så vi tør godt love, at der er en god løsning på plads i god tid inden sæsonstart. Vi vil naturligvis opdatere her på siden når der er nyt at fortælle. 

 

Med venlig hilsen
Jeppe, Volstrup Golf Center.