SGN Samarbejde
22-08-2014

Jammerbugtens GK og Sebber GK har meddelt Volstrup Golfklub, at Volstrups medlemmer ikke længere er velkomne til at spille til ½ pris på deres baner. Dette på trods af at alle tre klubber er medlem af SGN (Samarbejdende Golfklubber i Nordjylland), hvori samarbejdet udelukkende består i at lade hinandens medlemmer spille greenfee på hinandens baner til ½ pris.
Deres begrundelse er udelukkende, at Volstrup også tillader andre golfspillere uden for SGN at spille til ½ pris. Dette skader på ingen måde medlemmerne i hverken Jammerbugten eller Sebber, og i øvrigt har de fleste andre SGN klubber mange aftaler om rabatter med klubber uden for SGN.
Vi finder det naturligvis beklageligt, at Jammerbugten og Sebber bryder aftalen, og ikke mindst at det sker midt i en sæson.
Vi vil gerne pointere, at vi stadig byder medlemmer af Jammerbugtens GK og Sebber GK velkommen på Volstrup, og at de naturligvis kan spille til ½ pris lige som alle andre medlemmer af SGN. Vi ser det som en fælles opgave at få folk rundt og spille på hinandens baner til glæde og gavn for alle klubber..

Bestyrelsen vil sammen med Volstrup Golf Center bruge efteråret på at finde ud af, om der skal ske ændringer fra næste sæson mht. prisstruktur og samarbejdsaftaler.