Golf team Volstrup
18-08-2014

Drama i Danmarksturneringen

 

Der var masser af drama, da Volstrups to bedste mandskaber skulle forsøge at bevare pladsen i 3. division i den forgangne weekend. Lørdag var alle Volstrups mandskaber på hjemmebane. Her var 3. divisionsherrerne oppe imod rækkens absolutte tophold fra Viborg. Gæsterne havde hidtil i sæsonen ikke prøvet at tabe, men det skete lørdag på Volstrup med cifrene 6-8. De otte point blev hentet i fire af singlerne, hvor Marck Lindved, Søren Laustsen, Jakob Øvli og Ruben Vestergaard Outzen sørgede for sejr. Da de andre nedrykningskandidater fra Struer tabte deres kamp lørdag, så var Volstrup ude af nedrykningsfare inden sidste kamp lørdag – som var på udebane i netop Struer. Et opgør, der dermed ikke havde den store betydning og som hjemmeholdet vandt med 9-5. Marck Lindved sørgede for den eneste vundne Volstrup match, mens Emil Nørregaard Olesen, Jakob Øvli og Søren Laustsen alle delte deres matcher.

Så status er altså, at Volstrup også i næste sæson har et herrehold i 3. division.

 

Det er der til gengæld ikke længere hos damerne. Lørdag løb holdet ind i et stort nederlag på 0-9 mod Randers – og det endda på hjemmebane. Dermed var status inden sidste runde søndag, at Volstrup og Skive var stort set helt lige. Begge hold med 1 sejr og 4 nederlag. Volstrup havde vundet 6-3 hjemme over Skive, og præcis samme cifre var det endt med i det modsatte opgør i Skives favør.

Søndag i Trehøje var kravet dermed enkelt for Volstrups kvinder – der skulle vindes nogle matcher – flere end Skive måtte vinde i Randers. Desværre var Linda Plougstrup ene om at vinde sin match – og da Skive samtidig også hentede to point i Randers, så rykker Volstrup ned med mindst mulig margin. Et sølle point dårligere end Skive. Så dermed må Volstrup næste sæson en tur ned i kvalifikationsrækken.

 

Her finder vi også klubbens sidste herrehold. Det meget unge mandskab jagtede i weekenden sæsonens første sejr – og den blev hentet hjem lørdag på hjemmebane mod Løgstør i overbevisende stil – 12-2 lød vindercifrene på.

Fire af dem blev hentet af Mikkel Wraae Hansen og Tue Vad i foursome. Derudover var der sejre til Rene Prang, Jakob Tinggaard, Carsten Oddershede og Jonas Petersen i fire af singlerne.

Jakob og Rene fortsatte sejrrækken søndag i Aars, men de var også de eneste, så Volstrups næstbedste herrehold sluttede sæsonen af med et nederlag på 4-10.