Resultater fra Golfmaraton.
02-07-2014

 

Succesfuld golfmaraton på Volstrup

 
Tre runder golf på en dag. Det er der nok en del, der vil sige nej tak til. Men på Volstrup Golf Center var 43 morgenfriske golfspillere klar på udfordringen i den forgangne weekend, da der blev afviklet Beierholm Golfmaraton.
Turneringen er en årlig begivenhed på Volstrup, og der deltager spillere i alle aldre og med meget forskelligt handicap. Eneste krav for at være med er et handicap på max 36 – og så er det forbudt at bruge golfvogn eller el-trolley. At alder ikke er nogen hindring er klubbens formand Hans Mikkelsen et bevis på. Han har været med i turneringen mange gange og har i år fejret sin 70 års fødselsdag.
Klokken 04.45 søndag morgen åbnede klubhuset, og efter fælles morgenmad blev der slået ud til første runde kl. 06.00. Og så blev der ellers slået, gået og puttet resten af dagen – kun afbrudt af 30-40 minutters pause mellem hver runde til at hvile de ømme ben og få en bid mad. Kun en enkelt spiller måtte give op skadet undervejs, så omkring ved 20 tiden kunne 42 spillere med god samvittighed slappe af og nyde en velfortjent middag - og fryde sig over at have gennemført en golfmaraton. Efter middagen var der præmieoverrækkelse. A-rækken blev vundet af Emil Nørregaard Olesen, der gik de tre runder i netto 6 under par og derfor også spillede sig til nyt handicap. Det samme gjorde Louise Rostbøll i B-rækken, som hun vandt med henholdsvis 37, 40 og 37 point. Dagens bedste runde, når man tæller stableford point, stod Anders Rasmussen for. Hele 44 point lavede han på anden runde. Og sammen med en 35er og en 37er, så var det rigeligt til at vinde C-rækken – og til at tage et gevaldigt spring ned i handicap.
 

Billeder kan ses her: LINK

Resultater her: LINK