Resultater Golf Team Volstrup
23-06-2014
Det var hverken lige – eller lige ved og næsten – for Golf Team Volstrup i weekenden. Klubbens tre hold i Danmarksturneringen spillede alle på udebane både lørdag og søndag, og ingen af stederne var der meget gæstfrihed hos værterne – i hvert fald når det gjaldt resultatet!
Volstrups bedste herrehold i 3. division fik en ordentlig lussing på 0-14 lørdag i Viborg. Søndag blev det kun en smule bedre i Tange Sø, hvor Søren Højgård Laustsen som den eneste vandt sin match. Dermed blev det til et nederlag på 2-12. Volstrup er nu placeret på tredje og næstsidste pladsen i puljen og ser ud til at skulle kæmpe med Struer om at undgå nedrykning. En dyst, der muligvis først bliver afgjort i allersidste runde i august, hvor netop de to hold mødes.
Volstrup herrerne i kvalifikationsrækken fik ikke helt så store smæk. Lørdag kom der fem point på kontoen i Løgstør (5-9). Pointene stod Peter Nørregård Olesen, Tue Vad og Ruben Vestergaard Outzen for i tre af singlerne. De to førstnævnte med sejre og Ruben med en deler. Søndag blev det kun til en enkelt sejr – til Jakob Tinggaard – og dermed et nederlag på 2-12 i Rold Skov.
Volstrups kvinder i 3. division var lørdag på visit i Randers, hvor hjemmeholdet vandt med 6-3. Bente Brøndum og Lene Ugilt hentede pointene i foursome. De to er ubesejrede efter de første fire runder af sæsonen. Søndag blev det nemlig til endnu en foursome sejr i Skive, men et samlet nederlag til holdet på 3-6. Dermed tegner det til, at Skive og Volstrup skal kæmpe om at undgå nedrykning fra puljen.
De to næste – og sidste - runder spilles i weekenden den 9. Og 10. august. Lørdag er alle tre Volstrup hold på hjemmebane, og alle er meget velkomne til at komme ud og støtte op.
 
Se resultater og flere billeder her: LINK