Resultater Golf Team Volstrup
12-05-2014
Godkendt start for Golf Team Volstrup
 
Efter at have sagt farvel til hele fem spillere efter den forgangne sæson, så var det med en vis spænding og bæven, at Golf Team Volstrups kvinder i 3. division tog hul på den nye sæson i weekenden. Men alle forbehold blev gjort til skamme. De ”nye” på holdet gjorde det fremragende og åbnede sæsonen lørdag med en 6-3 sejr over Skive. Det så ellers knap så godt ud efter 14 huller. Kun Bente Brøndum og Lene Ugilt i foursome var foran, mens de tre singler alle var bagud med to huller. Men så blev slutspurten sat ind – og alle tre singler blev først afgjort på 18. hul. Først havde debutanten Lone Tinggaard mulighed for at sikre sig ”en deler”, men hun tabte med mindst mulig margin. Derefter var det 2. singlen med Linda Plougstrup, der skulle forsøge sig – to nede med to huller igen! Først snuppede hun hul 17 – og med et seks meter put på 18. green vandt Linda hullet, delte matchen – og hentede dermed et enkelt point.
Derefter kom holdkaptajn og 1. singlen Karen Marie Søby gående ned af 18. fairway med et smil på læben. Hun havde nemlig vundet tre huller i træk og dermed bragt sig foran med en. Nu skulle sidste hul ”bare” deles for at vinde. Den erfarne kaptajn gjorde kort proces – delte hullet og vandt dermed sin match. Og da foursome´en samtidig sikrede sig sejren på hul 17, så vandt Golf Team Volstrup med samlet 6-3.
 
Søndag endte med samme cifre, men dog med omvendt fortegn. Her var det Trehøjes tur til være på besøg på Volstrup. Karna Corneliussen var kommet med på holdet og på trods af et dobbelt så stort handicap som modstanderen, så var Karna meget længe på vinderkurs. Men på de sidste huller gik det galt – og nederlaget blev en realitet på hul 18. De øvrige to singler måtte også overgive sig, mens der igen var sejr til foursome´en, så alt i alt endte det med et nederlag på 3-6.
 
Volstrups bedste herrehold i 3. division åbnede også sæsonen på hjemmebane. Lørdag gjaldt det Tange Sø. Her var der ikke en eneste af de seks matcher, der nåede til 18. hul, så tilskuere ved klubhuset fik ikke set meget golf! Det blev til sejr til Martin Øvli Kristensen og Kristian Nielsen i foursome – sådan en hentede 2. singlen Søren Laustsen også. Da de øvrige fire singler tabte, så endte det med et nederlag på 6-8.
 
Ligesom kvinderne blev de cifre kopieret dagen efter – og heldigvis også med omvendt fortegn. Søren Højgård Laustsen bragte sig i fokus på hul 4, da han præsterede en hole in one. Det var dog ikke nok til at vinde singlen, men Søren blev selvfølgelig fejret behørigt med en flaske whisky, som han delte pænt ud af efter runden. Og her kunne holdet glæde sig over en samlet sejr over Struer. Igen var det med sejr i foursome – ligesom Jakob Øvli Kristensen og Emil Nørregaard Olesen vandt deres to singler. Så alt i alt blev det altså til en sejr på 8-6.
 
Golf Team Volstrup tredje mandskab i danmarksturneringen var også i aktion på hjemmebanen i weekenden. Selvstændigt referat derfra følger senere.
 
Se resultater og flere billeder her: LINK