Nyt turneringsmodul
22-03-2014

Golfbox har netop lanceret deres nye turneringsmodul. Der er i skrivende stund stadig et par ting eller tre, der skal finjusteres, men det er klar til at kunne modtage tilmeldinger til vores turneringer, når det bliver tid. Det hele ser en smule anderledes ud, men funktionerne er i princippet de samme. For god ordens skyld kommer dog her en lille guide, så I kan klæde jer på til turneringstilmeldingerne i år.

Du kommer ind til turneringerne på vanlig vis via www.golf.dk - log på - vælg 'Klubturneringer' nederst i venstre kolonne... (Turneringerne står ikke i 'Klubkalender')

 

 

Så får du dette skærmbillede: (listen kan dog se anderledes ud alt efter hvornår du går derind). Her kan du se turneringerne og vælge den, du vil tilmelde dig. Her kan vi vælge åbningsturneringen...så det gør vi......og så dukker dette op:

Fanebladet 'Info'Her kan I så læse alt det praktiske - starttidspunkt, turneringsformat, sponsor, turneringslederkontakt osv. osv. Scroller i ned ad siden, dukker en (blå) knap op til tilmelding... I kan også blot vælge fanebladet 'Tilmelding' foroven på siden... Uanset vil I komme videre til denne side:
Her har I så (hvis vi har givet lov til det) mulighed for at skrive en bemærkning til de turneringsansvarlige. Hvis I har ikke-spillende ledsager med til en spisning. Tryk herefter 'Fortsæt'...Så plopper denne side op, der oplyser, hvad din turneringsfee udgør og det er jo ikke uinteressant, da vi stærkt opfordrer deltagere til at medbringe så lige penge som muligt af hensyn til vores travle turneringsledere  - så bid gerne mærke her :-) ...og tryk 'Fortsæt'...Denne side viser så din status - at du er tilmeldt - og du har her mulighed for at rette noget (hvis du nu glemte at skrive, at du gerne ville starte på hul 1...) og ellers lukker du bare boksen.Ta-daaaaa! Du står nu på spillerlisten!...og du kan som vanligt tjekke, at du er på turneringen, ved at gå til 'Min forside' (findes næstøverst i venstre kolonne) og se under 'Mine tider', hvor turneringen så gerne skulle stå. Gør den ikke det, er der gået noget skævt med din tilmelding - prøv igen eller kontakt turneringslederen eller sekretariatetNår startlisten er offentliggjort (hvad den typisk vil blive senest kl. 12.00 2 dage før turneringens afvikling) finder du den under 'Klubturneringer' --> vælg turnering --> fanebladet 'Starttider' og resultaterne vil (hvis/når de er tastede ind) findes under 'Leaderboard'.

God fornøjelse med det nye modul og turneringerne i år - husk at du altid kan kontakte sekretariatet, hvis du har brug for bistand til Golfbox.