Hilsen fra Casper
14-01-2014

Hej alle i dejlige medlemmer i Volstrup.

Som i nok har læst, har jeg fra den kommende sæson fået nyt job, som Cheftræner i Rold skov golfklub.
Dette er en udfordring, som jeg både på det personlige og jobmæssige plan ser meget frem til at tage op.

Mine 4 år i Volstrup har i alle hensender været vidunderlige og jeg ser tilbage på min tid i klubben med stor glæde.

Jeg vil gerne takke mine dejlige kollegaer i golfcenteret for at gøre Volstrup til et fedt sted at arbejde… Og en stor tak til Pernille og Jeppe for at give denne unge fyr fra Aalborg chancen for at få et fantastisk job lige efter elevtiden… :)

Jeg vil også gerne sige en KÆMPE TAK til alle mine skønne elever og alle andre medlemmer i Volstrup for jeres fantastiske måde at være på! Jeres altid gode humør og jeres åbenhed overfor alle mennesker gør volstrup golfklub til et helt unikt sted at være…

Når man hører fra de nye på vores begynderhold fra eller greenfeespillere, som har besøgt Volstrup er det altid denne samme sang man hører. "Hold op hvor er alle åbne og venlige", "Man føler sig straks hjemme"

Det er netop sådan jeg har haft det med Volstrup og dets medlemmer. Og med alle de timer, som en træner spenderer i klubben er det dejligt at stedet føles som et andet hjem.

Jeg håber derfor også at vi kan holde kontakten ved lige selvom jeg ikke længere har min daglige gang i klubben.

Held og lykke til jer alle med jeres fremtidige golfspil. Jeg glæder mig til vi ses igen et sted derude i golfdanmark :)

De bedste golfhilsner
Casper