Casper stopper i Volstrup
13-01-2014
Vores træner gennem de seneste fire sæsoner, Casper Jacobsen, har valgt at søge nye udfordringer for den kommende sæson. Det meddelte Casper undertegnede i torsdags (9/1). Selv om vi har en ret omfattende kontrakt, som ikke giver mulighed for at én af parterne kan opsige aftalen med så kort varsel op til en sæsonstart, så har jeg valgt at efterkomme Caspers ønske.  Casper har fået job som træner i Rold Skov Golfklub, som har tilbudt ham særdeles gunstige forhold - lige som han nu får efterkommet sit ønske om at blive selvstændig shopejer. Desuden får han naturligvis væsentlig kortere til arbejde.
Volstrup Golf Center har været meget glad for Caspers indsats gennem de fire år, og vi ønsker ham held og lykke fremadrettet. Trods omstændighederne skilles vi som venner uden bad feelings!

Når en dør lukkes åbnes en – eller flere - nye. Det er sandsynligt, at vi benytter den nye situation til at tilpasse jobfunktionen således, at det ikke nødvendigvis er en fuldtidstræner, vi ansætter. Antallet af begyndere er af naturlige årsager ikke det samme som i de første år, samtidig med at et medlemstal på omkring 600 ikke giver base for et årsværk for en træner – der er simpelthen for mange ledige timer om året. I samråd med klubbens formand, Hans Mikkelsen, vil jeg forsøge at finde en profil, som matcher centrets behov og passer ind i klubbens ånd. Udover rigtig gode trænerkompetencer kigger vi efter en person med begge ben plantet på jorden - og som gerne deltager aktivt i klublivet.
Heldigvis har vi lidt tid at løbe på endnu, men vi offentliggør selvfølgelig når vi har fundet den fremtidige løsning. Allerede nu kan vi dog oplyse at junior og elitetræning vil fortsætte som hidtil de næste par måneder – delvis med Kristian ved roret. Dem af jer som har træning til gode ved Casper købt i 2013 vil få det overført til den nye træner.
 
Skulle I have spørgsmål i forbindelse med ovenstående er I velkommen til at kontakte sekretariatet, men håber på forståelse for at der stadig er nogle ting som er uafklaret.
 
Jeppe Ugilt Hansen, Volstrup Golf Center.