Velkommen til

Juniorsiden i Volstrup Golfklub

 

Er du junior eller påtænker at blive det, så er du kommet det rette sted.

Volstrup Golfklub tilbyder som en af meget få klubber i Danmark træning året rundt! Træningen varetages af et meget kompetent trænerteam og vi tilbyder faciliteter af meget høj klasse både ude og inde. Med faste træningstider opdelt efter alder og evner vil du være i gode hænder, uanset om du er rutineret spiller eller nybegynder.


Juniorer i Volstrup Golfklub har det sjovt og det sociale samvær på tværs i klubben har høj prioritet. Samtidig er der også plads til de spillere, der vil lidt mere end gennemsnittet med deres spil, da de har mulighed for at udvide deres træning, via den fri træning der gives flere gange om ugen af klubbens Pro Træner og dermed udvikle sig som spiller. Klik under aktivitetskalender i menuen til venstre, for at se matchprogram og sociale træningssamlinger for 2018.


Er du ny junior, så er du også meget velkommen i klubben, da vi har den helt rette struktur til at modtage dig som ny juniorspiller. Det handler i høj grad om tryghed for dig og dine forældre, så vi hurtigt får afstemt forventningerne til hinanden med hensyn til prøvelektioner, medlemskab, træningstider, regelundervisning og til sidst hvordan og hvornår du er klar til et DGU kort, så du kan spille på stor bane.  Klik under Ny Junior i menuen til venstre, her kan du se vejen til et DGU kort for en ny junior og hvad der forventes af forældrene.
Har du spørgsmål, som du ikke finder svar på her på siden, er du meget velkommen til at kontakte formanden for juniorudvalget, se hvordan under Udvalg og kontaktpersoner i menuen til venstre.
 

I menuen til venstre finder du relevant information om juniorafdelingen og den vil løbende blive opdateret.