Senior FLEX

 

Beskrivelse

Senior FLEX er en helt ny og revolutionerende måde at blive medlem af Volstrup Golfklub på. For relativt få penge kan du nu få et eftertragtet DGU-kort, få et handicap og blive medlem af klubben. Når du så ønsker at spille, betaler du blot efter forbrug. Medlemskabet henvender sig primært til dig som måske ikke får spillet mere end 5-8 gange årligt, men som egentlig gerne vil have muligheden for at spille på alverdens baner. Skulle tiden og lysten blive større, opgraderer du blot til et Senior A medlemskab og får ubegrænset adgang til alle Volstrups faciliteter.

Dette medlemsskab kræver køb af golfkørekort.

  

Økonomi

Som Senior FLEX medlem betaler du et lavt årligt kontingent, som belønner dig med et medlemskab af Volstrup Golfklub, et DGU-kort mærket "F"og et registreret handicap som varetages af Volstrup Golfklub. Herefter betaler du efter behov, men vi har naturligvis lavet en række fordelagtige pakker som du kan tilkøbe.

 

 

Pris

Halvårligt kontingent

Der betales for minimum ½  år ad gangen, du betale frem til næste kontingentopkrævnining + næstekontigentopkrævning. De falder som 30/6 eller 31/12.

500,-

 

 

Tilkøbsmuligheder
Golfkørekort 1.500-
Greefee 18-hulsbanen til normal pris 300,- / 450,-
5 x GF til 18-hulsbanen 1.400,-
Ubegrænset golf på 9-hulsbanen 600,- pr. halvår
Indendørs medlemskab 600,- pr. halvår

 

 

 

 

Ansøgning om optagelse som medlem i Volstrup Golfklub

Navn: 
Adresse: 
Postnr. / by: 
E-mail: 
Telefon: 
Vælg type medlemskab: 
Fødselsdag: 
Køn: 
Begynder: 
Har du et DGU-kort? 
Evt. tidl. hjemmeklub: 
Evt. handicap (indeks): 
Tidl. Dgu nummer. 
Evt. bemærkninger: