Indendørs Klubaften

 

Om vinteren afholder vi hver mandag aften vores hyggelige indendørs klubaftener, hvor der trænes, duelleres på puttinggreen, kæmpes i simulatorene, og selvfølgelig hygges i baren.

Alle medlemmer er velkomne - vi har altid nogle sjove og hyggelige aftener, hvor der deles ud af ”golffif”, gode røverhistorier og generelt godt humør. Klubaftenerne afholdes fra begyndelsen af november til midt i marts. Se kalenderen for nærmere information.
Læs mere om de forskellige turneringer nedenfor.
 
Vel mødt
 

Den Gyldne Putter

 

"Den Gyldne Putter" er vores prestigefyldte vinterturnering som afholdes hver vinter i det indendørs golfcenter i forbindelse med klubaftenerne. Turneringen er en gennemløbende turnering som strækker sig fra begyndelsen af november til midt i marts. Der er præmier til de 4 bedste spillere og vinderen præmieres naturligvis med den gyldne putter og en indgraveret mæssingplade som er ophængt i det indendørs golfcenter.

 

Klik her for at læse de præcise oplysninger og propositioner for sæsonen 2013/2014.

 

Resultat opd. 21/3-13

 

Tidligere års vindere:

12/13 Henrik Thostrup
11/12 Ivar Sørensen
10/11 Vagn Jensen
09/10 Henrik Thostrup
08/09 Lars Vesterskov
07/08 Jeppe Ugilt Hansen
06/07 Claus Pedersen
05/06 Henrik Thomassen

 

Klubaftensmesterskaberne 2013/2014

 

Klubaftensmesterskaberne er en gennemløbende simulatorturnering der spilles hver tirsdag aften. Der afsluttes med en finale tirsdag den 18. marts 2014.

Til denne sæson har vi ændret lidt på strukturen, som forhåbentlig gør turneringen endnu bedre. Først og fremmest vil vi forsøge at nå 18 huller på de 3 timer, således at vi starter runden præcis kl. 19.00. Viser det sig, at det ikke kan nås, ændrer vi det tilbage til en 9-hulsturnering. Desuden er pointsystemet ændret, således at man får placeringspoint efter hver aften. Aftenens vinder får 10 point, nummer to får 8 point osv. Hver spillers 4 bedste runder i løbet af vinteren lægges sammen og de 8 spillere med flest point går i finalen.
 
Der spilles stadig med online handicap. Har man ikke et online handicap oprettes man med sit officielle DGU-handicap som så begynder at blive reguleret efter 3 tællende runder.
 
 

Klik her for at læse de præcise oplysninger og propositioner for sæsonen 2013/2014.

 

Klik her for at se den aktuelle stilling.